Fremgangsmåte
- Skjær kyllingfileten/biff i strimler. Kutt rødløk, babymais, cayota og rød paprika i strimler. Vårløken kuttes i tykke ringer.
- Kok opp vann i en kjele, og tilsett nudlene. Disse skal kun kokes til de løsner fra hverandre, når dette er oppnådd kokes de i ca. 30 sekunder til. Hell vannet av nudlene i et dørslag og skyll nudlene i kaldt vann.
- Varm opp wokpannen med 1 ss soyaolje og fres kyllingstrimler i ca. 2 minutter mens du rører i wokpannen. Husk at du må ha høy varme på pannen. Ta kyllingen ut av wokpannen og legg til side.
- Rengjør og varm opp wokpannen igjen med 1 ss soyaolje. Fres rødløk og vårløk til aromaen begynner å komme. Tilsett de ferdigkokte nudlene og fres i 30 sekunder. Tilsett så kylling/biff, babymais, cayota, paprika, mørk soyasaus, østerssaus og salt. Wok i ett minutt til. Tilsett sherry og sesamolje og wok i ytterligere 30 sekunder. Nudelretten er klar til servering.
Tips
- Prøv gjerne å variere med andre grønnsaker du har tilgjengelig.
- For en vegetarisk versjon, erstatt kylling/biff med tofu eller flere grønnsaker.
- Stekte nudler kan også toppes med frisk koriander eller sesamfrø for ekstra smak.