Fremgangsmåte
- Fyll en kjele med vann og la vannet begynne å koke.
- Når vannet koker legger du wontonsene forsiktig oppi kjelen. De skal koke i ca.11 minutter om de tilberedes fra fryst tilstand eller i 3-4 minutter om de er tint. Wontonsene er ferdige når de begynner å flyte på toppen av vannet. Pass på at du ikke koker de for lenge!
- Skrell og riv gulroten, kutt vårløken i skiver og hakk koriander.
- Når wontonsene er ferdig, hell forsiktig av vannet i et dørslag og legg de forsiktig over på en tallerken/bolle.
- Hell over sausen som følger med og topp med revet gulrot, vårløk og koriander.
Tips
- Om du vil ha de litt mer spicy anbefaler vi å blande inn litt chilisaus i wonton-sausen, evt topp med chiliflakes.
- Wontonsene kan er perfekte til asiatiske supper.
- Om du ønsker en mer fyldig rett kan du koke eggnudler og blande disse inn med wontonsene, sausen og grønnsakene.