Fremgangsmåte
- Finhakk hvitløksfeddene. Varm opp en wokpanne med 5 ts soyaolje til det begynner å ryke litt. Tilsett hvitløken og fres denne til den blir gyllen. Tilsett pak choi og kongeøstersopp og la dette frese i ca. ett minutt.
- Tilsett resten av ingrediensene bortsett fra potetmel og sesamolje. Wok i ytterligere ett minutt.
- Bland ut potetmelet i litt kaldt vann (ca. 1 dl), og tilsett litt og litt av potetmelblandingen til pannen for å skape en tykkere saus. Tilsett sesamoljen når du er fornøyd med tykkelsen på sausen. Fordel utover på tallerkner eller i skåler og server.
Tips
- Pak choi bør tilberedes og nytes samme dag for best smak og tekstur.
- Server gjerne med ris eller som en siderett til kjøtt eller fisk for et komplett måltid.
- Prøv å tilsette andre grønnsaker som gulrøtter eller sukkererter for ekstra farge og smak.