Crispy Duck Hjemme
Crispy duck er en klassiker innen asiatisk mat og et perfekt valg for deg som ønsker en smakfull og enkel middag. Denne retten kombinerer saftig and med sprøtt skinn, myke pannekaker og smakfull hoisin saus. Med riktig tilberedning kan du enkelt lage restaurantkvalitet hjemme, enten i airfryer, dampovn eller stekeovn. Crispy duck kan serveres som en del av en større asiatisk meny, eller som en rask middag med enkle tilbehør.
Ønsker du en smaksopplevelse utenom det vanlige? Kombiner crispy duck med asiatiske tapas som våre dim sum, og server den gjerne med friske grønnsaker. Enten du lager den til en festmiddag eller en sunn middag for hverdagen, er crispy duck alltid et sikkert valg.
Vår Crispy Duck er den samme som serveres på Dinner Restaurant, og for det lille ekstra kan man også benytte våre delikate Dinner spisepinner.
Innholdet i pakken er beregent for 2 personer.
Ingredienser
Crispy duck (1/2 and med ben)
Pannekaker (12 stk)
Hoisin saus (Dinners hjemmelagde)
Fremgangsmåte
1.Tilbered anden ved å bruke airfryer på 200 grader i 10 minutter, dampovn i ca. 10 minutter eller stekeovn med varmluft på 220 grader i 10 minutter.
2.Kutt opp ønskede grønnsaker. Feks mango, gulrot, vårløk eller agurk for ekstra smak og tekstur.
3.Varm pannekakene enten i mikrobølgeovnen i 10-15 sekunder på høy effekt eller ved damping i ca. 1 minutt etter at vannet har begynt å koke.
4.Riv andekjøttet med to gafler.
5.Smør hoisin saus på pannekakene.
6.Legg på crispy duck og friske grønnsaker.
7.Rull sammen og nyt!
Tips til variasjon og smak
Flere personer: Bruk stor airfryer eller ovn om du lager crispy duck til flere personer.
Eksperimenter med sauser: kombiner hoisin saus med en dash soyasaus eller chili for mer smak.
Tilbehør: prøv gjerne også med friske asiatiske grønnsaker som pak choy eller sukkererter.
Mer mat: For en komplett middag kan du servere med dim sum, asiatiske tapas eller en frisk salat.